Bild-update!

publicerat: 2012-12-29 @ 23:40:00

Så var julen över och nyår närmar sig. Jag har haft en riktigt mysig och avkopplande julledighet, och imorgon åker jag, Maggie och Elin upp till Åre för att fira med Emma och hennes karl i deras stuga. Är så pepp! :) Åker vid 9 imorgon bitti, men blir tidig uppstigning för att packa, fixa det sista och packa färdfrukost för bilresan.

Lite bilder från dagarna som gått...


Middag hos familjen Wikholm på juldagen


Byggde koja med mina gobäsar ♥

Jag och lille Igor på julafton! ♥
 

Igår var det dags för ett besök hos duktiga Jennie på Attityd för att radera utväxten och klippa till frisyren. Nöjd!

Före färgning...


..och efter :)

Efter frissan blev det uppsatsskrivande hemma hos Vickan...
 

... som kämpade tappert då den stackaren fått nackspärr :(


Helg i Hammarstrand

publicerat: 2012-12-22 @ 20:09:00

Den här Julen känns verkligen som den bästa på länge. Kanske är det för att jag inte känt någon julstress i år, eller att jag absolut inte tänkt speciellt mycket på julen, annat än att det ska bli skönt att vara ledig och mysigt att umgås med nära och kära.

Igår var vi på julshow här i Hammarstrand, det var BLEK som sjöng och spelade. Helt makalöst bra var det! Idag har jag umgåtts med Mickes syskonbarn. Vi har bakat rockyroads och spelat spel, och så har jag fått gosa på deras hund Roy och på Jennifers hamster Sötnos :)

...Sedan har jag även fyndat smycken till halva priset på butiken Wahlbergs, julklappar till mig själv! ;)Nedräkning

publicerat: 2012-12-14 @ 12:19:27

Tenta klockan 14, fullt ös in i det sista!Julkänslor

publicerat: 2012-12-10 @ 11:34:00


God morgon!

publicerat: 2012-12-10 @ 08:31:42
Jag har haft en riktig lyxstart på veckan -frukost med tända ljus och latte framför TV4 morgon. Men nu ska jag sätta igång med lite nytta, tentaplugg väntar!
 
 
 


1:a Advent 2012

publicerat: 2012-12-02 @ 13:16:29
Glad första advent önskar jag er! Jag gillar inte snö och vintern speciellt mycket, men just mörka december får gärna ha snö för att ljusa upp och påminna oss lite extra om att det snart är jul :-)
 
Idag har vi tagit upp julsakerna ur källaren, så nu ska jag pynta järnet till tonerna av klassisk julmusik!
 


Lördag ♥

publicerat: 2012-12-01 @ 11:58:19
Sovmorgonen till 10 idag var den skönaste på länge! I veckan har jag hunnit med jobb på kontoret en dag, jobbat med veckans skolarbete med min grupp samt hjälpt Elin flytta och flyttstäda. Inlämningsuppgiften var att göra en ministudie med kvantitativ innehållsanalys som metod. Det var lite meckigt, speciellt när workshopen för veckan uteblev. Men förhoppningsvis fick jag och tjejerna i min grupp till det rätt till sist! Eftersom nästa kurs är att skriva B-uppsats, och vi tänkt göra en studie med just kvantitativ innehållsanalys som metod, känns det väldigt skönt att ha fått öva lite på hur man lägger upp arbetet med den metoden :-)
 
Nu ska jag röja upp lite i köket, sedan ska jag testa mina nya gardiner som jag köpte igår. Fortfarande lite osäker om de kommer passa, så det är skönt att man fick ta ur gardinerna och testa dem hemma, och ändå byta!