Kungligheter i Birsta?

publicerat: 2012-11-10 @ 19:07:19

Mamma letade efter en mössa till vintern... Vilken bör hon välja? ;-)Tisdagslyx

publicerat: 2012-11-06 @ 20:45:47
 
Jag har även spenderat en stund hos frissan idag -så härligt! Valde att lägga lite mörka slingor, två olika nyanser samt några blonda. Jag avskyr att utväxten blir så tydlig efter bara några veckor då man helfärgar ljust, så det känns jätteskönt att det smälter ihop lite mer nu. Sedan är ju hösten och vintern ett tillfälle då jag brukar göra mig lite mörkare i kalufsen :-) Jag tunnade även ur en del i nacken och klippte till frisyren, mitt hår blir så tjockt så jag liknar mest en liten pottfrilla på slutet. Att gå till frisören var åttonde vecka för klipp+färg som student är verkligen en lyx. Men jag väljer att kosta på mig det, sparar hellre in på annat för det är så värt det. Och Jennie som jag går hos på Attityd, hon är bara så himla fantastiskt duktig. Studenter har även 10% hos Attityd, gillas! :-)
 
Slingning pågår!
Tadaa!
 
 


Lunchföreläsning

publicerat: 2012-11-06 @ 20:25:00
Idag var jag på lunchföreläsning på Knaust som hölls i av Västernorrlands informationsförening. Föreläste gjorde Jonas Svedin, byråchef på Accidens. Han berättade om den resa som Accidens gjort -från tryckeri till kommunikationsbyrå, idag erbjudandes både kommunikationslösningar och tryckeri under ett och samma tak. Det var riktigt spännande att få lyssna till!
 
Jonas Svedin från Accidens
 
Dagens lunch


Söndagsplugg

publicerat: 2012-11-04 @ 13:23:51Morgonstund

publicerat: 2012-11-02 @ 09:01:37

Idag har jag tvättid 07-10. Hemmafix på morgonen är riktigt mysigt tycker jag. I väntan på nästa runda till tvättstugan så sitter jag nu och sippar på kaffet och läser Fokus som damp ner i brevlådan imorse :)todays

publicerat: 2012-11-01 @ 22:02:00
Idag har jag och M ränt runt på både stan och Birsta. För en gångs skull var det jag som bara handlade nödvändigheter, nöjd ;) Var bland annat tvungen att köpa skrivarpapper, annars blir det svårt att tentaplugga för min del! Skriva ut sammanfattningar, föreläsningar och gamla tentor är ett måste i min pluggrutin. Nästa fredag är det tenta, som troligtvis blir ganska stor och komplicerad med många analytiska frågor. Det är en mycket intressant, men krävande, kurs vi läser nu: Strategisk politisk kommunikation.
 
Vi hann också med en mysig lunch i gallerian.