Arbetsprov

publicerat: 2013-04-25 @ 13:11:24
Jag och min nyfunna väninna och pluggpartner Ellinor har fått ett riktigt spännande case inför kursen Strategisk Kommunikation C2 där vi ska producera ett arbetsprov. Tanken är att vi ska kunna ha med oss detta i framtiden och visa upp vid jobbansökan med bevis kring vad man presterat etcetera. 
 
Vi har fått möjlighet att göra en kommunikationsplan till internkommunikationsbyrån Nordisk Kommunikation, där vi utvärderar implementeringen av deras 14 kommunikationsverktyg i olika organisationer. Jag och Ellinor förväntas agera som självständiga konsulter och har själva löpande kontakt och möten med Nordisk Kommunikations VD, Åsa Helldén Ruocco. Detta är riktigt, riktigt roligt och vi kommer hålla på med projektet till början av Juni då vi ska pitcha och redovisa vårt arbete för lärare och Åsa.
 
Så idag sitter jag och jobbar för fullt med arbetet, wiho!


Några bilder från extra goda ögonblick senaste tiden.

publicerat: 2013-04-25 @ 13:01:17
 
 


torsdag

publicerat: 2013-04-18 @ 15:27:03
Idag är jag stolt över mig själv! Strax efter 6 imorse satt jag på cykeln ner mot Sensia för att möta upp Linnéa och köra ett Body Pump-pass. Cyklade sedan hem i regnet, duschade och fixade frukost. Resten av dagen har det blivit ekonomiplugg, har dock sjukt dåligt fokus idag.. men har gjort ett tydligt pluggschema som SKA hållas, så det är bara att jag skärper till mig så jag slipper sitta till midnatt med ekonomin.
 
I övrigt har jag ju gjort en massa spännande saker sedan jag skrev! Får droppa lite inlägg här och var då tid finns med bilder från diverse happenings :-) Glad torsdag på er, snart helg!
 
196c1536a20d11e2866d22000a9f137d_7_large


Älska djur

publicerat: 2013-04-05 @ 23:03:19
Min kärlek till djur, ja den gå inte av för hackor den. Som jag önskar mig en guldhamster i födelsedagspresent av M! Han protesterar dock högljutt... lägger därför ut en allmän önskan här på bloggen *blink blink*. Jag älskar att surfa runt på weheartit och spara bilder på djur i min telefon, haha kanske är jag lite av ett freak? Men de allra bästa personligheterna är lite speciella, intalar jag mig hihi ;-)
 
Kolla bara på alla dessa små gosisar!!!  ♡ Kärlek!


Tack vecka 14!

publicerat: 2013-04-05 @ 22:56:17
Denna vecka har jag spenderat mycket tid på kontoret, vilket är väldigt roligt. Jag trivs som fisken i vattnet på mitt jobb vilket är en helt underbar känsla!
 
I övrigt har jag fixat lite med skolan, varit på en föreläsning i ekonomi samt valt case inför strategisk kommunikation C del två. Jag kommer jobba med två tjejer vid namn Erika och Ellinor, tillsammans utgör vi ett fantastiskt team som jag är övertygad kommer ge vårt allt och prestera ett bra resultat. Vi kommer att utvärdera implementeringen av Nordisk Kommunikations 14 kommunikationsverktyg i olika organisationer. Ska bli så spännande! Vi kommer alltså att jobba som konsulter med Nordisk Kommunikation som kund, och leverera vår slutgiltiga rapport och resultat till dem. Detta kommer bli oerhört lärorikt och jag är sjukt taggad!
 
Ikväll begav sig jag och Linnéa ut på Allstar efter jobbet för en välförtjänt AW. En bit mat och lite vin, mys! Nu ska jag natta så jag är pigg tills imorgon, för då väntar en heldag med Jennifer. Vi ska rida islandshäst och shoppa på Birsta. Därefter blir det födelsedagsfirande av Maria som fyller år!


April

publicerat: 2013-04-02 @ 22:25:36
Ja tiden flyger verkligen och nu är det redan April! Det är underbart att det blir allt ljusare och barare på backen. Snart ska jag börja cykla till jobbet, det ser jag fram emot :-) Den här veckan jobbar jag tis-fre på kontoret, och på lördag ska jag få finbesök av Mickes systerdotter Jennifer! Min lilla gos och jag ska iväg och rida islandshäst. Jag längtar, det ska bli så roligt!
 
Rpa9woxhqyy_large


Tar en cykeltur med min bebis! ;-)

publicerat: 2013-04-02 @ 22:04:33