Tack vecka 14!

publicerat: 2013-04-05 @ 22:56:17
Denna vecka har jag spenderat mycket tid på kontoret, vilket är väldigt roligt. Jag trivs som fisken i vattnet på mitt jobb vilket är en helt underbar känsla!
 
I övrigt har jag fixat lite med skolan, varit på en föreläsning i ekonomi samt valt case inför strategisk kommunikation C del två. Jag kommer jobba med två tjejer vid namn Erika och Ellinor, tillsammans utgör vi ett fantastiskt team som jag är övertygad kommer ge vårt allt och prestera ett bra resultat. Vi kommer att utvärdera implementeringen av Nordisk Kommunikations 14 kommunikationsverktyg i olika organisationer. Ska bli så spännande! Vi kommer alltså att jobba som konsulter med Nordisk Kommunikation som kund, och leverera vår slutgiltiga rapport och resultat till dem. Detta kommer bli oerhört lärorikt och jag är sjukt taggad!
 
Ikväll begav sig jag och Linnéa ut på Allstar efter jobbet för en välförtjänt AW. En bit mat och lite vin, mys! Nu ska jag natta så jag är pigg tills imorgon, för då väntar en heldag med Jennifer. Vi ska rida islandshäst och shoppa på Birsta. Därefter blir det födelsedagsfirande av Maria som fyller år!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: