Juldagar!

publicerat: 2013-12-28 @ 15:21:31
Hoppas ni har haft en härlig jul! Min vart kanske inte som tänkt tyvärr, var sjuk. Vi var upp till Hammarstrand förra helgen och på söndagen blev jag dålig, tack o lov tog vi oss hem precis innan det vart värre o magsjukan var ett faktum. Men sällan har jag väl uppskattat känslan av att vara frisk så mycket som jag gör nu!

Ikväll ska jag ut o äta middag med min prupp Alexandra som är hemma från Göteborg. Vi blir ett stort gäng som möts upp vid 19! Så ska väl ta och hoppa in i duschen snart och börja göra mig iordning för kvällen. Det tar sig!

publicerat: 2013-12-13 @ 11:04:06


Mycket kvar men nu har vi kommit en bra bit på väg med uppsatsen! 😃


Skrivarlya!

publicerat: 2013-12-10 @ 15:03:59
Jag och Elin kör ett eftermiddagspass med C-uppsatsen idag. Skönt med en sovmorgon! Vet inte vad det är med denna årstid, men så trött som jag är om dagarna nu är helt sjukt. Vill gå i ide! Nu sitter vi i alla fall hemma hos mig och knattrar på för fullt. Skrivit metoddelen och har halva undersökningen kvar... målet är att vara klara med allt material på fredag och kunna börja på resultatdelen på måndag. I våra kaffe- och matpauser kollar vi på årets julkalender "Familjen Hedenhös", ingen av oss hade kollat från början så vi har massa avsnitt att se ikapp hehe :-) Riktigt bra får jag ändå säga att jag tycker den är! Apropå jul, igår julpyntade jag och Micke här hemma för fullt. Idag ska granen dekoreras! Kanske visar lite bilder på allt pynt sedan :-)
 
Julkalendern 2013!
 


Kärt återseende!

publicerat: 2013-12-03 @ 12:06:14
Jag vet inte om jag ska säga välkommen tillbaka till mig själv eller er -eller båda! I alla fall är det drygt fyra månader sedan jag skrev någonting i bloggen, och jag känner att det är dags att ta upp bloggandet igen.

Just nu är det C-uppsas in the making för fulla muggar med min uppsatskompanjon Elin. Vi skriver om politisk kommunikation i sociala medier (Hur Socialdemokraterna och Moderaterna arbetar dialogskapande på Facebook). Det är intressant och jag är glad att vi körde på det här spåret av alla de vi funderade på, just för att både jag och Elin tycker det är väldigt intressant med politik. Men uppsatsskrivande är verkligen en känslomässig bergochdalbana... ena stunden är allt härligt och man har flyt, medans vi andra stunden vill kasta dator och hela faderullan i Selångersån! Men vi är tappra kämpar och detta arbete ska bli bra!! :)