bloggtips ges och önskas!

publicerat: 2014-05-05 @ 17:17:07
Hej på er!
 
Jag har märkt att de bloggar jag gärna läser idag inte är desamma som jag läste för några år sedan. Inte så konstigt egentligen eftersom man ändras med åren, sina intressen och vad man tycker är intressant att läsa om. Jag har nog gått från att mest läsa livsstilsbloggar till bloggar med lite längre inlägg som diskuterar olika frågor.
 
En blogg som jag nyligen börjat läsa och som jag fullkomligt älskar är Malina Abrahamssons blogg, som bland annat diskuterar viktiga frågor som integration, jämställdhet och tro. En annan blogg som jag följt länge är mer känd, Sandra Beijers. Hennes längre texter berör verkligen och hon är så duktig att skriva om känslor. Hon känns som en person som verkligen lever, och som är orädd att leva ut sina drömmar. Rekommenderar verkligen båda bloggarna! Har ni några tips på bra bloggar tas de gärna emot!

Bloggar som handlar om kommunikationsbranschen har jag läst några stycken av, men inte riktigt fastnat. Då tycker jag det är intressantare att följa personer inom branschen på Twitter för att få mer löpande, kortare och aktuella synpunkter varje dag.
 
/Caroline